Spirituale Schoonheid

In een sterk veranderende tijd wordt niet alleen uiterlijk belangrijker, maar ook “de binnenkant”. In de zoektocht naar mijzelf mocht ik tot op heden veel baat hebben bij familieopstellingen (bij Bert Hellinger). De familieopstellingen hebben mij enorm geholpen meer inzicht te krijgen in mijzelf, blokkades op te heffen en te worden wie ik ben. Ik ben enorm dankbaar dat de juiste mensen op het juiste moment op mijn pad zijn gekomen om mij deze inzichten te geven. Voor meer informatie omtrent deze familieopstellingen kun je contact met mij opnemen, of kijken onder: www.annebiene-vladimir.nl.


“Uiterlijke schoonheid kan pas stralen bij verbinding met jezelf”

Coaching groep voor Vrouwen Naast het verzorgen van reguliere opleidingen binnen de visagie, grime, schoonheidsverzorging en hairstyling/kapper, verzorgen wij per 1 september 2012 ook workshops en cursussen gericht op innerlijke schoonheid. Op basis van de 8 planetaire archetypen starten wij elke eerste donderdag van de maand speciale coaching sessies voor vrouwen met als thema “verbinden” , relationele ervaringen worden hier gedeeld maar ook persoonlijke gebeurtenissen, in elke workshop worden handreikingen gedaan waardoor je beter kunt verbinden met jezelf maar ook met anderen. Deze groepen worden ondermeer professioneel begeleid door Carla Touw die op het gebied van NLP, Reiki en Eneagrammen veel ervaring heeft opgedaan. Sangha Meditatie groep Daarnaast start RB Academy met kleine Sanga Meditatiegroepen. Doel van deze meditatiegroepen is opnieuw af te stemmen met jezelf en op innerlijke rust en beter om te gaan met stress en spanningen opgedaan in het leven van alledag. We mediteren en eten gezamenlijk en kijken naar leringen van ondermeer Thich Nhat Hanh, Door deze gezamenlijke ervaring en het uitwisselen van persoonlijke ervaringen voelen we meer liefde en verbondenheid en kunnen we deze ook beter toepassen in ons dagelijks leven, Deze groepen worden begeleid door Ralph Baaij.

Eco Styling en Typologie In samenwerking met Janine Boot verzorgt RB Academy de komende periode Eco Styling workshops en cursussen . Janine Boot is kunstschilder en heeft de 8 planetaire archetypen uitgebeeld in haar schilderijen , op basis van deze typologieen presenteert zij een nieuw concept van styling en kijken naar vormen en karakters. Janine Boot was jarenlang werkzaam in de mode en studeerde af aan de Mode Academie in Amsterdam. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Namaste
Ralph Baaij