Visie

In een snel veranderende wereld word het uiterlijk steeds belangrijker en groeit het bewustzijn omtrent productgebruik . Het “”versieren”” van het uiterlijk met de juiste techniek stelt ons in staat tot transformaties te komen waarbij vorm altijd gekoppeld is aan karakter. Binnen de filosofie van onze  school worden psychologische en typologische aspecten telkens weer behandeld om zo potentie van de innerlijke schoonheid daadwerkelijk naar buiten te brengen.

Met het gebruik van natuurcosmetica zijn wij trendsetter binnen onze opleidingen en zullen wij dat ook in de komende periode blijven doen om op die manier bij te dragen tot een verantwoord gebruik van cosmetica en uit respect voor de natuur om ons heen.

In onze Grime en Special effects / SPFX trainingen transformeren wij vormen zodanig dat dit in de expressie van het uitgebeelde karakter naar voren komt ook hier zijn typologische aspecten belangrijk maar ook een levendige fantasie van de student die creatief word uitgedaagd het karakter uit te beelden en fysiek te vormen.

Binnen het didactisch aanbod is bewust gekozen voor studenten die ook in het praktijkonderwijs hun studie volgen daar juist  zij zeer goed in staat zijn creatief vormen en kleuren te herkennen , het concept van RB Academy is het vak bereikbaar te maken voor iedereen die creatief en met passie zich ten dienst stelt anderen mooi en vooral gelukkig te maken. Ons aanbod is tevens gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden die belangrijk zijn bij het uitoefenen van dit vak  zoals verkooptraining, productkennis  en klantcontact . Met maatwerk op individuele basis zal RB Academy de komende periode anticiperen op de vraag vanuit de arbeidsmarkt  creatief , flexibel en altijd op innovatie gericht .

 

Ralph Baaij

image