RB Academy

De crowdfunding

Voordat we het nieuwe jaar ingaan wil ik nog een korte compilatie geven op mijn blog van al de activiteiten die we ondernomen hebben het afgelopen jaar. Ook alle partners en bedrijven heel hartelijk dank voor de samenwerkingen van het afgelopen jaar.

Ik zag het afgelopen jaar een sterke toename van activiteit vanuit het nonprofit deel , crowdfunding word nu steeds belangrijker, subsidies worden minder en veel organisaties ( waar we voor gevraagd werden) organiseren zelf steeds meer activiteiten , daarnaast hadden we ook lokaal dwz in onze eigen stad en regio meer aanvragen mbt samenwerkingen met lokale winkeliers die tal van activiteiten organiseren om op die manier het bestaande potentieel te bedienen en hun klantenkring uit te breiden, zo waren we actief voor KARWEI Nederland met de allereerste Ladiesnight in Huizen , het bezoekersaantal was boven verwachting en de ruim 200 goed gevulde goodiebags vlogen binnen 30 minuten al weg!

Ook met ShoeHuizen en DA Luxe Parfumerie Louisa zijn onze banden sterker geworden. VIP avonden werden hier ook goed bezocht, daarnaast werden er ook contacten gelegd met het Gooisch Netwerk via de Gooische bedrijvendag. Ook onze jaarlijkse inzet bij SHERPA in Baarn werd zeer gewaardeerd met de Beautydag, of te wel de open dag, voor mensen met een beperking.

Samenwerken is beter!

Samen met Coronel events hebben we talloze Beauty evenementen gedraaid ondermeer voor de stichting “” Lost a Child”” , maar ook voor bedrijven zoals KLM Groundservices,Beelen Groep en ING Bank.

In samenwerking met Maquis Import zal ik komend jaar de ECO Master opleiding tillen naar het branchediploma traject , dat betekend dat studenten de mogelijkheid hebben na de basisopleiding zich verder te scholen voor het erkende branchediploma, dit word dan alleen uitgevoerd met ECO cosmetica producten. De intensiteit van de opleiding word verhoogd naar ruim 4 opleidingen per jaar. In samenwerking met INDISHA PURE COSMETICS vervolg ik de maandelijkse succesvolle ECO Visagie workshops in Bussum.

Omdat de allereerste Benelux Beauty Award een groot succes was evenals het vervolg van de Beauty Award in Venray , heeft KONAD BENELUX besloten volgend jaar op zondag 13 april opnieuw een Benelux Beauty Award te organiseren in Valkenburg , ik hoop van harte dat er dan nog meer deelnemers aanwezig zullen ontvangen op de locatie van KONAD in Valkenburg.

Omdat naast visagie, het schrijven van artikelen mijn grote passie is, ben ik kortgeleden als gastredacteur gestart met het verzorgen van artikelen voor het online BeautyBizz magazine uit Belgie, ik zal de komende periode verschillende artikelen verzorgen voor BeautyBizz. Dit doe ik naast mijn twee maandelijkse column in Beauty Wellness magazine,hartelijk dank Birgitta en Ronny voor het redigeren van mijn artikelen!

Tijdens de vakbeurs uiterlijke verzorging in Venray werd het eerste Beautylab gelanceerd wat echt een succesformule is voor ondernemers die hun producten willen demonstreren op de beurs,zo werkte ik met Eleanors Eyes producten van KONAD en producten van MB CARE uit Sittard en waren alle workshops totaal volgeboekt!

Mijn studenten heb ik deels laten assisteren op beurzen maar gingen zelf ook op pad , zo waren we ook voor Oikosexplore onderweg en hebben mijn studenten workshops verzorgd over ECO Cosmetica op ondermeer het ROC Summa in Eindhoven de samenwerking zal worden geintensiveerd in 2014. Mijn visie en filosofie blijft dat iedereen moet leren in de praktijk,dus ook in het dagelijkse leven “” on the set”” , en of dat nou in een Parfumerie tijdens het opmaken van klanten of bij een fotoshoot , klantcontact en dienstverlening zijn minstens zo belangrijk als het uitoefenen van ons vakgebied. Rest mij iedereen die ons en mij gesteund heeft het afgelopen jaar nogmaals hartelijk te danken , mooie kerstdagen toe te wensen en een succesvol, sprankelend en gelukkig nieuwjaar !!