Z8

Yoga hebben we ook voor kinderen. Kinderen houden echt van yoga omdat ze dichter bij de natuur staan. Het is voor kinderen heel prettig om te ademhalen. Zij voelen zich bijzonder fijn na een les en zijn vaak heel erg ontspannen.
De kleding bij het beoefenen van yoga is heel belangrijk, omdat zij niet gestoord moeten worden in een innerlijke proces. Want ook kinderyoga bestaat hoofdzakelijk uit navelstaren. De kleding van Z8 is zoals de naam het al aangeeft zeer zacht en comfortabel. Er zijn niet veel kinderkleding merken die zo bijzonder goed aansluiten bij de behoefte van de kinderen die yoga beoefenen.

Het bedrijf Z8

Z8 is kwalitatief hoogstaand, een merk en we zien in onze les toch steeds meer kindjes de overstap maken naar dit heerlijke kinderkledingmerk. Ook in een downward dog positie kunnen de zachte broeken heerlijk meeveren en hebben de kinderen eigenlijk niet eens in de gaten dat ze kleding aan hebben. Een zeer aan te raden kinderkledingmerk wat na innovatief onderzoek de juiste combinatie heeft gevonden tussen comfortabel en kwaliteit.

Los van het feit dat het heerlijk zit zien de yoga kindjes eruit om op te vreten. Het zijn eigenlijk allemaal kleine mini me’s die door de shala huppelen. Heel grappig natuurlijk om te zien en mee te maken.

Sinds kort vertel ik dit verhaal ook tegen alle ouders die de kindjes bij ons op les hebben. Zelfs bij een proefles wordt er echt wel eens gevraagd wat nou een aanrader is als het aankomt op kleding. Dan is mijn antwoord altijd Z8. Voorheen was er niet echt specifieke kleding voor de yoga kindjes en vind ik het fijn om nu echt achter een merk te gaan staan.

Mocht je zelf op zoek zijn naar kleding voor je yoga zoon of dochter neem dan eens een kijkje bij Z8 of bij de RB academy.

Het in mijn ogen “achterlijke” werken op TFP basis ( time for print is voor fotomateriaal) voor visagisten of modellen is niet meer van deze tijd en moet echt op de schop! Net als een Timmerman of elke andere ambachtsman beoefenen wij ook een ambacht . Ik betaal net als ieder ander in ons vakgebied ook een jaarlijkse bijdrage aan het het HBA. De discussie dat aankomende Visagisten of modellen eerst ervaring moeten opdoen deel ik, maar niet voor niets! Een bijdrage voor de reiskosten,producten,eten of drinken is de normaalste zaak van de wereld. Zeker in deze tijd.

En een kadobon kan natuurlijk altijd! Vanuit mijn bedrijf beding ik dit voor al mijn studenten en mij is nog nooit iets geweigerd. Zelfs met alle goede doelen die wij steunen is er altijd eten en drinken beschikbaar en krijgen we zelfs nog een leuke attentie na afloop. Kennelijk gaat het in ons vak zo om de “”buitenkant”” en het “EGO” dat er vaak vergeten word dat er ook nog een “” binnenkant”” met hersenen en verstand aanwezig is . Ik schreef al eerder dat de tijd supersnel veranderd en dat men assertiever en ook bewuster word. Fantastisch!! Wat dit betreft een heerlijke tijd om in te leven. Wat naar mijn idee wel zoden aan de dijk zet zijn de volgende tips die ik graag met je wil delen.

 

Samenwerkingsverband

Bloggen en dan ook regelmatig , Blog ook met beeldmateriaal we hebben een beeldend vak ( beeldtaal)Ben je een starter? , bedenk dan dat je nooit sneller kan gaan. Een plant moet groeien en de bloem moet ontluiken en dat kost tijd! Geduld is het beste gebed zei Boeddah Lokaal netwerken helpt! flyeren in je eigen wijk of stad, netwerk met lokale ondernemers. Gebruik elkaars netwerk. Ga ook “” naar buiten”” op sales , blijf niet alleen achter je pc zitten! persoonlijk contact werkt vaak nog veel beter!!

Haak aan bij ( grotere) bedrijven of ondernemingen, op die manier word je “”meegezogen”. Ga samenwerkingen aan( Engels= Merge) je ziet momenteel steeds meer bedrijven samenwerken of ook opgaan in een bedrijf maak van elkaars krachten gebruik, dit kun je ook doen samen met vakgenoten) Ga vooral na of marketingacties echt in jouw voordeel werken ? Of vindt je het belangrijk dat “je naam ergens op staat”?? en dat je naderhand voor nop heb geïnvesteerd en gewerkt. Wees creatief , we hebben een creatief vakgebied ! Bedenk zelf een spetterende look en blog daarover of “”facebook” dat. Youtube is ook een leuke marketingtool! vooral voor ons.

Vraag referenties!! Mensen komen bij je op basis van referenties!! Ja je vindt jezelf goed !! Maar waar blijkt dat dan uit?? Scan je bedankjes je kaarten en je brieven of recentelijke publicaties van je klanten en zet dat op facebook of je blog! Dat is de validatie dat je goed bent !! En dat word ook gelezen, reken maar! Enne de beste PR is nog steeds mond op mond reclame maar dat kost tijd. De rest van de tips deel ik wederom in mijn lessen of lees anders mijn volgende blog. de tijd vereist dat ik niet alleen laat zien hoe make-up word aangezet maar ook hoe ik je daarna verder kan helpen op weg binnen het vak. Zo dat was een pak van mijn hart !! De beste ideeen komen altijd in de vroege ochtend! Namaste!!Ralph